Referenciák

Nekünk különösen előnyös megoldás az útdíj fizetés ellenőrzését támogató WebControl szolgáltatás, mert azzal, hogy ellenőrizni tudjuk a jegytépéseket és a tengelyszámot nagy eséllyel elkerüljük a magas bírságokat! A WebControl egy igazán kiváló fejlesztés, arról nem is beszélve, hogy a cég hozzáállása is kiemelkedő. A szabályos útdíj fizetést azt gondolom, sok esetben nem könnyű betartani, de a visszajelző készülék, amit az útdíj fizetés ellenőrzéséhez kaptunk a sofőrnek is pontosan jelzi, hogy működik-e a rendszer és történt-e jegytépés, ráadásul a sofőr is tudja állítani rajta a tengelyszámot. Ennél pontosabb visszajelzés és ellenőrző funkció azt gondolom, nem igazán lehetne! Mindenkinek őszintén ajánljuk a rendszert, nagyon megbízható.
- Gránit Kft.
A rendszer elindulásától teljesen elégedettek vagyunk a szolgáltatással. A netes WebControl felület nagy mértékben megkönnyíti a jegytépések ellenőrzését, ami által a bírságokat elkerülhetjük.
- BM Trans

7_2

Alulírott Fuvarművek Kft. határozott véleménye a tesztre részére átadott iData „OBU” készülékkel kapcsolatban, hogy a jelenleg kapható legjobb termék a piacon. Társaságunk több gyártó termékét is használja, és az összehasonlítás eredménye az, hogy a többihez mérten a megbízhatóság, tartós folyamatos üzem és pontos jegytépés területein is az iData készülék a legjobb, és a WebControl szolgáltatás még nagyobb biztonságérzettel egészíti ki ezt.
Mivel üzemzavar esetén a fuvarfeladat késedelmet szenved, felboríthatja a vezetési és pihenőidők beosztását is, illetve kötelező a viszonylati jegy vásárlása, ennek beszerzése például éjszaka irodai támogatás nélkül szabályos keretek között gyakorlatilag lehetetlen, ezért döntő fontosságú a folyamatos net- és GSM-kapcsolat.
Köszönjük a magas minőségű hatékony szolgáltatást és reméljük, hogy a továbbiakban is erre számíthatunk!
- Sólyom Béla - Fuvarművek Kft
Az Önöktől vásárolt OBU készülékkel, GPS-es nyomkövetéssel és a hozzákapcsolódó útdíj-szolgáltatási információkkal cégünk teljes mennyiségben elégedett.
Nagyszerű megoldás a WebControl szolgáltatás, pontosan nyomon követhető a jegytépések száma, a tengelyszám állítási lehetőség, a helymeghatározás is kiemelkedő felhasználói élményt nyújt, aminek a minap igen nagy hasznát vettük.
Történt ugyanis, hogy durrdefektet kaptunk Fonyód környékén, külterületen. A rendszámtábla lerepült, az autópálya rendőrség segítségét kértük a keresésben. A Webcontrol felületről pontos információt tudtunk adni, hogy hol áll a tehergépkocsi.
A felületen a feltöltöttségről, rendeltetésszerű működésről ugyanazt a jelzéseket látjuk, mint a járműben, ami egyfajta biztonságot jelent.
Köszönjük az egész csapatnak a munkáját, és itt emelném ki Lugasi Zoltán segítőkészségét, kedvességét.
Az Önök rendszere pontos és megbízható!
- TNG TRANS S.R.O.