Rólunk

Miért minket válasszon?

A Beta Blue Kft. szivargyújtós OBU egységeket, az e-útdíj fizetés ellenőrzését egyszerűvé tevő útdíj kezelő felületet (WebControl rendszer) és útdíj csatlakozási lehetőséget kínál Önnek.

Partnerünk, az ismert GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó iData Kft. (iTrack GPS). Az iData Kft. garantálja a Beta Blue Kft. által nyújtott minőséget és megbízhatóságot.

Miben nyújtunk egyedi terméket és egyedi szolgáltatást?

– Nem import terméket, hanem egyedi fejlesztésű és egyedi gyártású szivargyújtós egységeket kínálunk Önnek. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert alapvető szempontunk az ügyfelek kiszolgálása során a minőség és a hosszútávú megbízhatóság.

– 100%-ban magyar cégként, Magyarországon előállított terméket kínálunk. Számunkra fontos, hogy hazai terméket forgalmazzunk.

– A WebControl felület egy egyedülálló útdíj kezelő felület. Mini nyomkövető szolgáltatása mellett (egy óra időtartam ellenőrzése) Ön ellenőrizni tudja, hogy

  • van-e elegendő összeg a NÚSZ egyenlegén;
  • tépett-e virtuálisan jegyet a gépjármű számára a rendszer;
  • állított-e tengelyszámot a járműben található OBU-n a sofőr;
  • tájékoztató árral együtt látja, hogy mennyi volt a fizetős útszakasz hossza.

A WebControl olyan funkciókat tartalmaz, amely Önnek nagyban segíti az útdíjjal kapcsolatos ellenőrzési feladatát. (Bővebben a WebControl szolgáltatásról: https://utdij.info/webcontrol)

– A készüléket és a WebControl szolgáltatást a felmerülő ügyféligények alapján dolgoztuk ki. Ezt az ügyfélközpontú szemléletet képviseljük munkánk során. Számunkra fontos az Ön véleménye, hiszen a rendszer használójaként Ön tudja, mi az, ami könnyebbé teszi munkáját, illetve segít a büntetések elkerülése érdekében. Ügyfeleink véleménye szerint a kijelzővel rendelkező OBU és a WebControl épp ilyen. Az Ön véleménye is fontos, ossza meg velünk! utdij@utdij.info

– A prémium minőségű terméket és a hozzá tartozó egyedi, prémium szolgáltatást nagyon kedvező áron kínáljuk.