Útdíjfizetés megoldások

A 2013. július 1-jén bevezetett e-útdíj-rendszer értelmében a díjköteles utakat használó gépjárművezetők az előre megváltott viszonylati jegy mellett egy fedélzeti egység segítségével egyenlíthetik ki az útdíjat. Ez a megoldás azok számára ideális, akik rendszeresen igénybe veszik a fizetős utakat.

Az útdíjfizetésre alkalmas eszközök használata

A fedélzeti egység összegyűjti, feldolgozza, tárolja és továbbítja az elektronikus díjszedéshez szükséges adatokat. Az elektronikus díjfizetéshez a járművezetőnek regisztrálnia kell az útdíj szolgáltatónál, szerződést kötnie egy bevallási közreműködővel és választania a szivargyújtós OBU megoldás és a beépített GPS+visszajelző

Kínálatunkban szivargyújtós OBU és GPS+visszajelző termékek közül választhat.

Szivargyújtós OBU vagy útdíj bevallásra alkalmas GPS ingyenes Webcontrollal

Választhat a szivargyújtós OBU és az útdíj bevallásra alkalmas GPS +visszajelző készülék közül, illetve ingyenes Webcontrol szolgáltatást is kap hozzá. A fedélzeti eszközt és a visszajelzőt szerelőink rövid határidővel beszerelik a gépjárműbe, ha pedig a szivargyújtós OBU-t választja, 2-3 munkanapon belül díjmentesen házhoz szállítjuk és elküldjük Önnek az OBU üzembe helyezésének pontos leírását.

Az OBU szivargyújtóra csatlakoztatható, mely teljes kontrollt biztosít a sofőrnek: megmutatja, hogy van-e elegendő összeg az előre feltöltött számláján, illetve fogyóban van vagy elfogyott. Így mindig tudni fogja, mikor kell feltölteni egyenlegét, és sikeresen elkerülheti a bírságot. A feltöltött egyenleg mértékéről nyújtott információk mellett a hang- és fényjelzések által informál a jegytépésről és az aktuális állapotokról, illetve a tengelyszám is állítható.

A GPS+visszajelző által lehetősége van a gépjármű pontos nyomkövetésére is az útdíj bevallás mellett. A GPS-es nyomkövetést az elismert iTrack GPS Nyomkövető Rendszer biztosítja. A termékeket az iTrack GPS-t is forgalmazó iData Kft. fejleszti és gyártja.

WebControl: alacsony költség, magas fokú biztonság

Bármelyik terméket is választja, ingyenes WebControl szolgáltatást biztosítunk hozzá.

A WebControl előnyei:

  • Bármikor online ellenőrizheti a jármű helyét
  • Ellenőrizheti, hogy fizetős útszakaszon jár-e az autó
  • Adott dátumra 1 órás intervallumokra lekérdezéseket kezdeményezhet
  • Táblázatba rendezve letöltheti az egy adott napra vonatkozó jegytépéseket

A WebControl legnagyobb előnye, hogy magas fokú biztonságot ad önnek, hiszen az autók helyzetének figyelésével a fizetős útszakaszokon történő áthaladás, illetve egyben a sofőrök munkája is ellenőrizhető.

Rendelje meg tőlünk a szivargyújtós OBU-t vagy a GPS +visszajelző konstrukciókat, ajándék WebControllal.

A választáshoz tudjon meg többet a szivargyújtós és a GPS-szes egységről! (Kattintson az eszközre a pontos leírásához)

szivargyujtos_obu_uj_h200gps_visszajelzo_uj_h200