Útdíjbevallás GPS-szel, akár havidíj nélkül, az Ön igényeire szabva

Az útdíjfizetésre alkalmas eszközt érdemes onnan beszerezni, ahol valamilyen plusz szolgáltatást is kap hozzá, hiszen így érezheti magát maximális biztonságban, és így kell a legkevésbé tartania a bírságoktól.

GPS-es útdíjbevallás az ön igényei szerint

GPS + visszajelző egyszeri költséggel, vagy havidíjas plusz nyomkövetéssel

Nálunk az útdíjbevallásra alkalmas GPS készülék két változata közül választhat, igényei szerint. Amennyiben havidíj nélkül rendeli meg az eszközt, kap egy útdíjbevallásra alkalmas egységet, egy visszajelző készüléket, illetve egy ajándék WebControl mini nyomkövetési szolgáltatást. Ha pedig a havidíjas változat mellett dönt, a fentiek mellé nyomkövetést is biztosítunk.

A visszajelző készülék és a WebControl előnyei

Az útdíjbevallásra alkalmas GPS egység mellé kapott visszajelző készülék a gépjárműben a sofőr számára pontos információkat ad a működésről, a feltöltött egyenleg mértékéről, hang – és fényjelzések segítségével a jegytépésről és az aktuális állapotokról, illetve a tengelyszám is állítható. Az ajándékba kapott WebControl webes háttérrendszer segítségével pedig folyamatosan követheti az útdíjfizetés mértékét, a gépjárműben található visszajelző készülék jelzéseit és a jármű bármely egy órás időintervallumra lekérdezhető megtett útvonalát.

Összesíthető statisztikákat kap az útdíj fizetés pontos útjairól és összegéről, valamint ingyenesen használhatja az egyedi online hibabejelentő formot, amellyel a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. felé is jelezheti a problémáit.

visszajelzo-ablak

A visszajelző készülék mérete: 8×12 cm

GPS-es útdíjfizetés havidíj nélkül (UD Komfort)

Ha Önnek nincs szüksége nyomkövetésre, csak az útdíjat szeretné biztonságosan bevallani, rendelje meg a GPS + visszajelzőt havidíj nélkül, akciós áron!

A havidíj nélküli útdíjbevallásra alkalmas GPS + visszajelző egyszeri költsége mindössze 39.900 Ft + ÁFA. A fenti előnyökön kívül kedvezményes beszerelési költség és ajándék WebControl szolgáltatás is jár. Rendelje meg most tőlünk az útdíjbevallásra alkalmas GPS készüléket visszajelzővel és az ajándék WebControl szolgáltatással!

39.900 Ft + ÁFAmegrendelés

Útdíjfizetés + GPS-es nyomkövetés (UD Komfort Nyomkövetéssel)

Átfogó kontroll gépjárműflottája védelmében

A csomag tartalma:

iTrack GPS Nyomkövető Rendszer + visszajelző + ajándék WebControl szolgáltatás

Az alap nyomkövetés része:

  • Online nyomkövetés (iTrack GPS Nyomkövető Rendszerrel)
  • iTrack kliensrendszer használata
  • Útvonal nyilvántartás
  • Sebességadatok
  • Adatok importálása
  • Opcionálisan kedvezményesen bővíthető

Amennyiben Önt további szolgáltatásaink is érdeklik (üzemanyagfogyás figyelése, útdíjbevallás, áruvédelem, stb) ismerje meg szolgáltatásainkat és kérjen egyedi ajánlatot!

39.900 Ft + ÁFA + 2.490 Ft havidíjmegrendelés