Szivargyújtós OBU – az útdíjfizetés egyszerű és olcsó módja

A szivargyújtós OBU ideális eszköz az útdíj bevallására, ha Ön egyszerű és gyors megoldást szeretne az útdíj fizetésére. A megrendelést követően néhány napon belül postázzuk az Ön részére az eszközt, a regisztráció pontos lépéseit pedig e-mailben küldjük. A rendszer beüzemelésében és használatában ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Az eszköz minden történésről tájékoztat

A szivargyújtós OBU nyomógombjaival állítható a tengelyek száma, és minden esetben visszajelzést ad a sofőrnek, hang és fényjelzések kíséretében. Így az azonnal értesül arról, ha a szolgáltatás bármilyen okból kimarad, és manuálisan is tud jegyet vásárolni. Probléma esetén emellett e-mailben, telefonon és SMS-ben is értesítjük.
A teljes körű szolgáltatás része, hogy tájékoztatjuk az útdíj rendszer változásairól, az esetleges hibákat pedig rajtunk keresztül is bejelentheti a NÚSZ felé. Ön nem csak egy terméket vásárol, a szolgáltatással időben értesül minden központi változtatásról is!

39.900 Ft + ÁFA (havidíj nincs)megrendelés

Mit kínálunk?

A csomag részeként Ön kap egy OBU fedélzeti egységet visszajelző készülékkel egybeépítve és egy WebControl szolgáltatást.

Szivargyújtós OBU -teljes kontroll az útdíjfizetésben

Az OBU szivargyújtóra csatlakoztatható fedélzeti egység, mellyel csatlakozhat az E-útdíj rendszeréhez.

A fedélzeti egységhez tartozik egy kijelző is, mely teljes kontrollt biztosít a sofőrnek.

  • megmutatja, hogy van-e elegendő összeg az előre feltöltött számlán, fogyóban van vagy elfogyott – ezeket zöld / sárga / piros fényjelzések is jelzik

  • zöld LED-del (OK) jelzi az üzemképességet és megfelelő működést

  • piros LED-del (NO) jelzi az üzemképtelenséget

  • kék LED-del jelez vissza a GSM kapcsolat működéséről

  • az esetleges rendkívüli eseményekre a piros jelzésen kívül hanggal felhívja a figyelmet

  • nyomógombokkal állítható a tengelyek száma

  • különálló áramforrással is rendelkezik, hogy minden esetben tudjon visszajelzést adni a sofőrnek, csipogás kíséretében. Így észrevehető a szolgáltatás bármilyen okból történő kimaradása. Ez esetben manuálisan is lehet jegyet vásárolni

  • Megmutatja, hogy a tengelyszámváltás az alapbeállítások szerint lehetséges-e az eszközön, vagy csak a HU-GO portálon.

Az OBU mérete 14*18 cm.

WebControl szolgáltatás ajándékba

A csomag részeként Ön kap egy WebControl szolgáltatást is ajándékba. Előnye, hogy segítségével bármikor ellenőrizheti térképen a járművei pozícióját, illetve azt, hogy fizetős útszakaszon jár-e éppen. Emellett adott dátumra lekérdezheti a jármű útvonalait 1 órás intervallumokra, valamint az adott napra vonatkozó jegytépéseket táblázatba szedve letöltheti. Ez nagy mértékben megkönnyíti az adminisztrációs feladatait! A WebControl szolgáltatás magas fokú biztonságot ad, hiszen a segítségével bármikor ellenőrizhető a fizetős útszakaszokon történő áthaladás és a sofőrök munkája is.

Rendelje meg tőlünk most a szivargyújtós OBU-t mindössze 39.900 Ft + ÁFA áron, és ajándékba adjuk mellé a WebControl szolgáltatást, illetve az eszközt 2-3 munkanap alatt, díjmentesen házhoz szállítjuk önnek!

39.900 Ft + ÁFA (havidíj nincs)megrendelés