WebControl

webcontrol.utdij.info

A WebControl segítségével Ön online ellenőrizni tudja

  • a jármű helyét.
  • fizetős útszakaszon jár-e?
  • adott dátumra 1 órás intervallumokra lekérdezheti a jármű útvonalát.
  • táblázatba szedve letöltheti az egy adott napra vonatkozó jegytépéseket.
  • online hibabejelentő űrlap, a problémákat továbbítjuk a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt felé.
  • a járműben található OBU vagy visszajelző állapotát, a beállított tengelyszámot.

 

 

A WebControl bemutatása

Miért hasznos az Ön számára a WebControl szolgáltatás?

A WebControl nagyon alacsony költséggel magasfokú biztonságot ad Önnek, hiszen az autók helyzetének figyelésével nem csak a fizetős útszakaszokon történő áthaladás, hanem a sofőrök munkája is ellenőrizhető. Ha ennél még jobban szeretné a kezébe venni az irányítást, akkor a GPS-es nyomkövetést és az ehhez kapcsolódó ellenőrzést segítő szolgáltatásokat ajánljuk Önnek, partnerünk oldalán: GPS Nyomkövetés

A fentieken túl ingyenes szolgáltatásokat is biztosítunk a WebControl rendszer mellé

Az útdíjas alapadatok megtekinthetőek a WebControl rendszerében is (OBU-k, rendszámok)

  • Ellenőrizni tudja az autók státuszát (OK vagy NO – ezzel az üzemképességet ellenőrizheti)
  • Elegendő-e a feltöltött egyenlege
  • Megadta-e a sofőr az OBU egységeken keresztül a tengelyszámot (az oldalon az OBU egységen keresztül történő tengelyszám beállításokat tudja követni, a NÚSZ oldalán leadottakat nem). Ez azért hasznos szolgáltatás, mert a tulajdonos rendelkezhet ugyanazon adatokkal, mint a sofőr, valamint ellenőrizheti, hogy valóban helyes beállítással közlekedik a gépjármű.
  • Az útdíj használattal kapcsolatban ellenőrizni tudja, merre közlekedett az autó, mikor tépett jegyet, mennyi volt a fizetős útszakasz hossza (tájékoztató árral együtt)

Kontroll a bírságok elkerülésére

Büszkék vagyunk rá, hogy az útdíj rendszer indulása óta 100%-os a hatékonyságunk! Egyetlen céget sem bírságoltak meg ezidáig az útdíj rendszerben a termék vagy a nyújtott szolgáltatás hibájából!

Az útdíjfizetés elmulasztása magas pénzbírságot eredményezhet az Ön számára. A WebControl szolgáltatás segítségével hatékonyan elkerülheti az esetleges bírságokat, melyek abból adódhatnak, ha a szivargyújtós egység valamilyen oknál fogva üzemképtelenné válik (pl. kicsúszik a töltő, stb.)

Mivel figyelmezteti a rendszer a feltöltött egyenleg mértékére, a jegytépésre és az üzemképességre is, Önnek minden támogatást megadunk a magas, akár százezres bírságok elkerüléséhez!

A tudomásunkra jutott hibás működésről azonnal tájékoztatjuk az ügyfeleket SMS-ben, e-mailben és telefonon is.

A WebControl díja

A WebControl szolgáltatás díjmentes! Ajándékba adjuk mind a szivargyújtós OBU, mind a GPS+visszajelző megrendelések mellé.

Szállítási idő: A szivargyújtós termékeket a megrendelést követően, a számla kiegyenlítése után azonnal kézbesítjük Önöknek. A GPS-es útdíjfizetési megoldások esetén szakértő szerelő gárdánk áll az Önök rendelkezésére és biztosítja a pontos beszerelést.

Az átmeneti időszakra a szakaszjegyek megvásárlását javasoljuk. A szakaszjegyekről pontos felvilágosítást a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ügyfélszolgálata tud adni: +36 40 40 50 60

Ha Ön mindennél profibb megoldásra vágyik

A szivargyújtós eszközöknél a GPS-es szolgáltatások szélesebb körűek és az üzemanyagfogyás figyelése során akár a teljes útdíj költségét is megtakaríthatja (tapasztalataink szerint az üzemanyagfogyás figyelésével 5-40% megtakarítások érhetőek el), ezért javasoljuk, hogy fontolja meg, hogy az egyszerű OBU szivargyújtós csomag helyett GPS-es nyomkövetéssel egybekötött szolgáltatásokat választ!